Thursday, April 29, 2010

Moteindustrien og Anoreksi

De fleste modellene som jobber innen moteindustrien, sliter med en eller annen form for spiseforstyrrelse. Jeg er veldig interessert i mote, og er daglig innom nettsteder som omhandler mote. Overalt møtes du av magre, beinete jenter i de fashionable klærne du selv har så utrolig lyst på. Automatisk forbinder du derfor fashion med skinny jenter; og hvem vil vell ikke være fashionable?

Selv om alle i omgivelsene forteller deg at de ikke synes det er særlig fint å være mager som modellene, er du ikke enig. Men hva er det egenlig som gjør at man traker etter å kunne telle så mange revben som mulig? Er det egentlig så fint som du skal ha det til?

Jeg har aldig fortalt dette før, men jeg sliter selv med spiseforstyrrelser... tro meg, det er ikke kult å fryse hele tiden, aldri orke gjøre noe, få dårlig hud, eller bli svimmel hver gang du glemmer deg, og reiser deg for raskt.

/ Ingrid Palmroos

1 comment:

  1. Huff!! dette var ikke noe morsomt å lese, tvert i mot! men jeg vet virkelig hvordan det føles, er i den samme situasjoenen selv.. Lykke til og take care!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails